Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE FÖRÖKAR SIG SOM KANINER DE DÄR RELIGIÖSA ABORTMOT.....

De förökar sig som  kaniner, de där religiösa
abortmotståndarna,och frukten av deras syn-
der återverkar på världen,där den får de mon-
ster den förtjänar,som gömmer sig bakom en
Gud som sköld.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-15 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP