Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag 3...

Dag 3...

Ännu en natt som man vaknar upp kallsvettig ifrån. Det är nästan en rutin för kroppen att jävlas med mig medan jag sov. Mardrömmarna kommer jag sällan ihåg på direkten utan de urartar sig allt under dagens gång. Men känslan av död varje gång man vaknar är konstant och håller sig fast tills mitten på dagen. Jag kallar känslan för död då munnen känns som aska, ryckningar i fingrarna och en mental stabilitet som är lik en död...helt tom.

Jag bestämde mig för att låsa in mig i mitt rum under hela dagen. Kände att verkligheten var för stor och jag för liten.




Övriga genrer av Mish'ee
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-16 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mish'ee