Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med hjälp av Åsa....skrev jag om denna dikt till det bättre...


Osanna ord

 

 

tro inte på orden
jag säger till dig
ingenting är sant

 

tro inte på mig
speciellt inte när jag säger
jag är din

 

tro inte mina ord
de är sagda utan innehåll
utan förbehåll

 

kan inte ge mitt löfte
det kommer att brytas
orden ljuger

 

ljuger på din tro
tro inte när jag berättar
speciellt inte när jag
säger

 

jag är din




Fri vers av Liten Karin
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-04-11 13:27



Bookmark and Share


  sol
ryser av sanningen i orden!
nej, man är bara sin egen och ingen annans.
möjligtvis sina barns...
2006-04-11

  Sanningsägaren VIP
Det svider i ögonen av känslan som kommer när jag läser denna.
Så ont, du får fram känslan bakom orden väldigt väl, även om du inte
säger det...
Tack!
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin