Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 2

 

 

 

flyende stackmoln

 

sommarens första båttur

 

åskmolnen tornar




Bunden vers (Haiku) av Liten Karin
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-04-11 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin