Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en önskan om närhet av den ensamme


Omsluten av Änglar

 

 

änglar

 

änglar omslut mig
med era vingar

skydda mig från
omvärlden

 

änglar

 

änglar låt oss hitta vår
väg tillsammans

jag vet att vi finner en
plats för våra själar

 

änglar

 

änglar minns när vi
jagade solen
månen om natten

 

när jag blundar hör jag
era vingars sus och
gråter väntande

 

väntande med öppna armar
låt er godhet skina på
min skugga

 

änglar

 

änglar jag ber er
omslut mig med
era vingar

 

låt mig stanna
låt mig resa min väg
tillsammans med er

 

Änglar omslut mig




Fri vers av Liten Karin
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-04-11 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin