Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund

Morgon, morgon, morgonstund.
Ännu en gång ligger jag i sängen lite för länge.
Äter mina vita ohälsosamma mackor och känner hur smulorna på det vita lakanet river mot min nakna kropp.
Lättja å vad jag älskar dig, du synd av glädje.
NEJ, JAG ÄR LATT BARA LATT.
Varför moralisera över ett beteende, Typiskt mig. är så inne i min egen värld att jag ibland tror att folk bryr sig. De har ju egentligen nog med deras egen värld, inte sant?
Jag går i alla fall och funderar på detta? kanske ska jag ändå gå på den där föreläsningen; narcissism en ny folksjukdom. för jag vill ju inte drunkna i min egen spegelbild.




Övriga genrer av Kjellkjell
Läst 135 gånger
Publicerad 2015-02-19 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjellkjell