Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har jag bestämt oss, nu är det dags





Suckade när jag såg på golvet som borde bytas ut

-Höj blicken, sade maken

Gjorde så

Där saknades taklister




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 1478 gånger och applåderad av 55 personer
Utvald text
Publicerad 2015-02-21 10:04



Bookmark and Share


  blått nagellack
så så snyggt skrivet.
2017-09-12

  döden.kuken.livet.1987.4ver
En gammal kvinnas dikt.
2017-09-12

  Karina"Kia"
En livsåskådning eller livssyn!
2017-09-10

  StinaJ VIP
Härligt humoristisk text som leder till eftertanke. Grattis till *.
2017-09-07

  Margit Grell VIP
Grattis till * - i denna sanna historia!
2017-09-07

    ej medlem längre
När man bygger det ena går det andra sönder
2017-09-05

    Dan Myrbeck
Grattis till *!
2017-09-04

  Blomma-Stjärna VIP
kanonbra och koncis om att behålla perspektiv/värdering även när man "höjer" blicken! Titeln är också bra, hahaha!
2017-09-04

    ej medlem längre
Härlig humor! Synsätt kan man ha med sig oavsett var man vänder blicken.
2017-09-04

  aol
Ler så sant,
2015-11-16

  Chorin Raphael
Otroligt bra! Tragikomiskt på ett underhållande vis.... Gillar det!
2015-02-24

  Valter Örn VIP
Känner igen attityden från en manlig släkting.I motsvarande läge skulle han säga: Tänk på något annat!
2015-02-24

    Dan Myrbeck
Haha - bra!
2015-02-23

  Ljusletaren
Humor på hög nivå ;.)
/kram
2015-02-23

  Connie
Haha, himla kul! Man känner ju igen sig! Ja vart man än tittar så ser man att något behöver göras ;)
2015-02-22

  Teresia Ridell
Haha, ja känns igen det där..byta fokus..hamna i nytt som måste förändras..livets dilemma..
2015-02-22

  Ingrid Trolle
Underbart roligt!
Som greve Danilo
i Glada Änkan sa:
"Förälska dig ofta,
Förlova dig sällan,
Gift dig aldrig"!

2015-02-21

  walborg
Maken behöver nya glasögon
2015-02-21

  Lars Hedlin
JA när man väl börjar så....
2015-02-21

    ej medlem längre
Problemen hopar sig...men glimten i ögat stannar kvar hos dig...som tur är!
2015-02-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ajaj...ja, alltid är det något som behöver göras...det där känner man igen...:-)
2015-02-21

    ej medlem längre
Så tokigt bra!:)
2015-02-21

  Klara Ord VIP
Ack ja... Och väggarna däremellan kanske behöver målas? En fin bild av livet!
2015-02-21

  Maj-Lis VIP
Ibland är man hemmablind...ler
2015-02-21

    Sefarge VIP
Underbart skrivet!!
Ursäkta! Tillåt mig
Skratta,,,,, (igenkännande)
När man ser. Så ser man!
:)
2015-02-21

  bumerang
Himla bra
2015-02-21

  louisegirl
Haha bästa idag..
Bravo!
2015-02-21

    ej medlem längre
Älskar denna titel :) Väl förmedlad text! Bokmärkt såklart!
2015-02-21

  Marianne Räf
En olycka kommer sällan ensam!
Fick du fram bra här!
2015-02-21

  KattenKin VIP
*fniss* Kuliga rader!
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP