Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta

Väntan på att något ska hända är alltid den värsta.
Spendera all din tid med att hoppas att allt kommer reda ut sig och bli så som du vill, när du egentligen inte har någon aning om vad som borde hända.
Om du träffar rätt människor, säger rätt saker, tittar åt rätt håll, så kanske du någon gång kommer hamna där du vill vara. Där du borde vara.
Eller så gör du fel saker och hamnar någonstans som du aldrig kunnat tänka dig.
Någonstans bättre. Någonstans sämre.
Men vi vet inte vad som ska hända. Vad som är rätt, vad som är fel. Så vi tänker och överanalyserar och bara väntar.
Väntar och väntar




Övriga genrer av Too-ticki
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-24 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Too-ticki

Senast publicerade
Vänta
Oälskande värld
* Se alla