Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genom Dig fann jag att jag äger tro, hopp och kärlek


Tror, hoppas och älskar


Tron, hoppet och kärleken

Jag visste inte att min tro
övergick mitt förstånd
Hoppet gav aldrig upp
Kärleken så stark och tillitsfull

Du kom aldrig

men

Genom mötet med Dig lärde jag
mig om dessa tre......

och fann mig själv...

Jag är tro, hopp och kärlek




Fri vers av WyS VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-24 18:53



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Ett gott vetande för varje människa!
2015-02-25

  Lehva VIP
Vilken underbar insikt.
2015-02-25

  Lars Hedlin
:) Härligt i känsla!
2015-02-25

  Kattiz
Ger hopp!
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP