Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idoler har vi väl alla haft någon gång...


En docka på en stol


Hon var bara lång
som en sidobänk är hög
Hon var vit om kinderna
svart om ögonen
röd om sin plutande mun

Hon satt i sin stol
alla nätter,
flankerad av brinnande fyrfat,
bakom stängda och låsta dörrar

Sedan randades alltid dagen
och hon framträdde livlös och grå
De kunde inte, ville inte
ändra på det

Så en morgon var hon borta.



11/6 2011




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-24 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP