Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Kärlekens vinge

Var är min kärleks vinges skugga
som kan skydda mig i natt

Vem för mitt hjärtas talan
under hökens borrande blick

När sommarljuset kvider
för en pressad längtans
åtrås skull

Vem ligger där och lider
för sin dumhets höga
stolthets skull




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-27 13:03



Bookmark and Share


    fosterskog
Älskar språket!
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP