Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättvisa

 

 

Det hävdas ofta att det är kulturen

som särskiljer oss människor från djuren

så låt oss nu gemensamt hylla dessa djur

för att de har så  enastående kultur!




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-27 21:32

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Yoghurt?
2015-02-28

  Federico Romano
Bravo amico mio..
2015-02-28

  ULJO
Den var var bra den
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP