Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självhat

Jag bryter ner mig själv
Tittar med förstoringsglas
Letar efter felsteg, misstag
Spår av tankar leder mig framåt
Hittar delar av mig själv som jag saknar
Råkar trampa på något vasst
Anorexin blommade ut framför mig
Svalde mig hel
Drog med sig hela min värld
En ny bild visar sig i spegeln
Pillar bort lösa bitar
Tappar bort mig själv igen
Gömmer mig bakom stora tröjor
Och fejkade skratt
Inombords gråter jag
Bygger upp murar för att skydda mig
Från mig
Men stänger ute alla
Snart finns det bara glasbitar kvar




Fri vers av Ekot
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-01 20:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket tragiskt när du i själva verket är en gudinna, du måste bara själv se det likaså
2015-04-26

  objekt3
"ekolåten" åsså dansar vi och glasbitar titta här låg dem ja tar dem o lägger dem i min spegelkarm och sedan limmar jag dem inte som de va utan på nytt till en skulptur och i mitten där vid skulderbladen en liten rund reflekterande prisma jag gömmer som en lama i lotus men med luft utan självförbränning och där guldet är choklad.
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ekot
Ekot