Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samspel


Dansande lek

 

 

flickor dansar

med långa ben

runt sin stång

med röda läppar

och målade naglar

 

du dansar för mig

långa ben runt min kropp 

fingrar smeker till lek

 

du berättar en saga

med din dansande kropp

där jag är huvudperson

 

på vår egen dekorerade scen

rör vi oss i dansen

som handlar om erotik

 

förförande över min kropp

dansar din tunga sin lek

påhittad för extas

 

du dansar för mig

på vår egen scen

rör dig i lekande dans

som kallas

 

erotik

 




Fri vers av Liten Karin
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-04-12 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin