Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ackord

Du är rörelsen
havsvågen
alttonerna
i mitt öppna
inre.




Fri vers av Margit Grell
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-01 23:17



Bookmark and Share


  aol
Gillas vackert skaldat
2015-03-07

  Lars Hedlin
Så fint ..Gillar den här mycket!
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell