Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om misshandlade barn som det debatteras så mycket om nu...hur känner de sig...bara en tanke hur de kan känna inom sig...




Osynlig ensamhet

 

 

en liten röst viskar

i naken tysthet

en liten flickas röst

så spröd i sin ensamhet

vet inte vem hon är

kan bara gissa hennes

födelses orsak

flickans uppgift

att vara andras slagdocka

 

dårars misshandel

 

en liten flicka sitter

i mörkret

gråter tårar ingen vill se

vet inte vem hon är

varför hennes födelse blev till

sitter i ensamhet

ingen ser gråten från

hennes ögons djup

flickans värld är förvriden

förvriden av dårars slag

 

hennes livs uppgift

 

flickan vill inte längre

växa upp

tystnaden viskar hennes

nakna skrik av

 

ensamhet




Fri vers av Liten Karin
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-04-12 09:16



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Mycket bra igen Karin. Du når ut med din text och in i hjärtat. Bra gjort!
Kram din vän Yvonne
2006-04-12

  Teresia Ridell
Verkligen starkt berörande !
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin