Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN KÄRLEKSFULLA TYSTNADEN


Det sägs att livet är för kort

för att lämna viktiga saker osagda.


Men om hon gillar mig mer

när jag säger mindre,

så borde hon väl älska mig

om jag inte säger någonting alls.


Tysta leken

börjar nu?




Fri vers (Fri form) av calbalacrab
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-03 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

calbalacrab
calbalacrab