Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖKÄND Ö

Så  har  världen  återigen  nåtts  av  nya  pedofil-
nätverk, denna  gång i  England  som  börjar bli
ökänt  med  ständigt  återkommande  pedofilav-
slöjanden, nu  med samhällets myndighetsutöv-
are  som  förövare, som  höll  tyst  när  folk slog
larm, och den  farliga  frågan om vad det är hos
barn  som  kan  framkalla en sådan  attraktions-
kraft att en  del  vuxna  utnyttjar  och  förgriper
sig  på  icke  könsmogna,  lämnas   obesvarad  i
vanlig ordning där verkan fortsätter utan orsak,
och  fortfarande är det  ingen  som ens inlett en
förundersökning  i  vad det  är  för orsaker som
leder  till  en  verkan, och  värre kommer det att
bli  för mage och kön  går  ju  som  bekant alltid
före förståndet. För att  bota  en  infektion, eller
en sjukdom tar man reda på dess orsaker till ett
sjukdomsutbrott  till  att  om möjligt stävja dess
verkan,  man  söker  då   urkällan   till  dess  före-
komst,och ur kriminalantropologisk lära studer-
ar man ur kriminalhistoriskt perspektiv den kri-
minella människans natur, och  söker utröna or-
sakerna till  ett  brotts  förekomst och uppkomst
där de naturliga  överlevnadsinstinkterna ej kan
betraktas som  brott  då de ju är nerärvda sedan
urminnes  tider  och inpräntade  med  eldskrift i
våra svanskotor, hypofyser och ryggrad,däremot
kan allt det som bryter mot naturlagsenliga drift-
er  beläggas som brottsliga  naturer, och  dit  kan
man räkna civilisationen.  Det som är mest mark-
erande  är  det  faktum  att  det är myndighetsper-
soner som oftast ertappas med sexuella övergrepp
på barn.
                                              *

                                          *

                                         




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 547 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-06 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP