Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försök till haiku...snälla ge kritik om det nu så är dåligt, måste lära mig hur man skriver en haiku...


Sommarhaiku

 

 

håll huvudet kallt 

 

myggorna anfaller oss

 

sommarsolen ler

 

 




Bunden vers (Haiku) av Liten Karin
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-04-12 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin