Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar hur våran bekvämlighet långsamt dödar oss


tiden är kontrastlös

man tänker samma saker.
om och om och om igen.

ingen har mod att göra mer än att tänka.

hämtad ur en saga.

ärvda positioner i en värld där allt handlar om just det.

vart man är.
vem man är.
vem är du?

alkoholhalten överstiger 2 promille.
styrs av tvångstankar.

ögon möts och tåras.
av vind och inre plågor.

kylan försvinner liksom känseln.
människor flockas.

djur.

för dig var jag bara temporär.
interimistisk.

sömnen fångade mig aldrig.

rörde din hud långsamt med mina fingrarna.
de vidrörde knappt kroppen,
luften var för tjock.




Övriga genrer av övermindödakropp VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-11 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

övermindödakropp
övermindödakropp VIP