Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRÄNTAT I NEON

Det skrivna består, det talade förflyktigas,
och det  som såtts i genbanken  förräntas
på  arvsmassans  släktträd, vars  eldskrift
präntats i neon.

Det naturliga urvalet är inte rättvist, men
vem har sagt att det ska vara det ? när allt
består av olika värden, i  kvalite och smak
med mångfaldens individuella särarter.

I livets trädgård finns många olika frukter
och smaker för allas tycke och smak att eft-
er behov och lust förtära,där vissa smaker
är söta och andra bittra.
                                        *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-12 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP