Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något litet om misstag, igen


Något litet om mig, igen




Mitt jag är nästan lika underhållsfritt i mitt offentliga privatliv som jag är underhållande i poetens skepnad här inne. Det jag brukar lära mig minns jag inte mycket av och är därför dömd att upprepa såväl mina egna misstag som även andras. Också de såväl goda misstagen som de mindre bra. I min världsbild ingår känslan av att det vore ett misstag att inte upprepa dem och just den sortens misstag är jag antingen dålig på att begå eller är dömd att upprepa om jag inte minns mig om att ha begått dem.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-15 08:04



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Hm. O skägget växer o det är ett lustigt skägg som gärna skrattar åt sig själv?
Misstag ... Att ramla på en ordcykel kan få långt gående verkningar. Jag gillar den här texten.
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP