Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättningen av, på det där som förra, vad det nu var


Något litet mera om mig, fortsättningen




Skulle jag helt oförhappandes byta personlighet med dig plötsligt, skulle jag ju ändå ha dina minnen och du mina och det skulle då ändå vara som nu med oss och ingen skillnad alls mot nu, utöver att vi inte skulle känna till att det alls som hänt.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2015-03-15 08:18



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Skulle det inte vara konstigt om jag mindes att jag snaggade mig igår, men att jag ändå idag vore långhårig?
Men om alltså hela rubbet byttes, ja, då hade väl, precis som du är inne på, ingenting nämnvärt ha förändrats. Men visst skulle någonting omstörtande mycket väl kunna ha hänt, även om det inte precis skulle ha varit "värt" att nämnas.
2015-03-15

    faneklockan
Lite schizofreniskt på nåt underligt sätt...
2015-03-15

  Night Soul Woman
Hm har du läst Martin Buber's book I and Thou? Där kan du få veta skillnaden mellan "I-Thou" and "I-It"
http://en.wikipedia.org/wiki/I_and_Thou

2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP