Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT DESSA ANTISEMITISKA OCH RASISTISKA VIRUS FORTFAR........

Att  dessa  antisemitiska  och  rasistiska  virus  fort-
farande  har  sina  bakteriehärdar  i  världen   visar
på att problemet  inte är löst  och  att  världen  inte
lärt sig av historiens  vidrigheter, men  vad är prob-
lemet egentligen ?  vad  anklagas  judarna för ? om
1 jude begått något fel  betyder  det  inte att alla gör
det och om en Rom själ på  Ica  finns  inga bevis på
att alla romer gör det,att det finns avfällingar inom
Islam med  kriminella  förgreningar med terror, be-
tyder   inte  att  hela  Islamiska   folkets  religion  är
detta, det  finns  rötägg inom alla nationaliteter och
religioner, och  det  enklaste verkar vara att avfärda
allihop  tillsammanstaget  som  detta, lika  praktiskt
som när nazisterna  brände och gasade  judar på löp-
ande band.Är det inte dags nu att ställa sig den juri-
diskt rättsliga frågan : Vad är det för brott alla dessa
förföljda  anklagas  för ? och  finns det några bevis ?
hittintills  har inte ett enda  bevis  eller ens en brotts-
rubricering  kunnat  framläggas   inför  något   lands
domstol. Det  farliga  med en masspsykos  föranledd
av rykten är att massorna blir folkblinda.När man be-
grundar det  så  erfars  man  av  en känsla  att  det  är
något som inte stämmer,och som vanligt vägrar man
se till orsak  alltjämt medan verkan fortsätter sitt des-
truktiva  beteende i dumskalledebatternas   enkelrikt-
ade foccusering  utan verifierade motiveringar.  
                                                 *                                          




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-15 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP