Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Surfplattan kräver att denna ruta ej lämna helt tom. Så för att bolaget inte skall lägga ner turen jag rättar mig, vilket tar mig ner på jorden.


Nästan intet om bara gossar



Jag förstår inte varför gossar får lära sig att stå och pinka, när det känns så bra att sitta vid så många andra gärningar.
Se på teve, köra bil, pryttla vid datorn, gå på match eller öla på krogen, närvara i riksdagen, jobba på kontor, knyta egna skor eller i monopol kasta tärningar.
Överallt går det bra att sitta på lilla stjärten.
Men ibland förstås måste det stå's, för att köa, spela bowling o biljard, boxas eller råna, springa sen eller bara fiska.
Seså nu alla vuxna som själva gärna sitter och gör det bäst ni gitter.
Lär barnen sitta för framtiden består ändå av att sitta sig ned i jorden.
I startblocken för att resa sig och springa efter bussen då det i benen spritter.
Är helt okej förstås, men i övrigt överallt sittas det bör, ta mig på orden!




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-25 11:55



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Stand-up-comedy eller sit-down-tragedy?
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP