Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråa gamla dagar

dricker öl direkt ur burken
men erkänn, du är inte en människovän

soffan är bäddad och klar
redo för dit jag nu far

blodet är utblandat med sömnpiller
och jag medger att det är inte dig jag tillber i mitt glädjekvarter

du gör mig galen
utan foten på bromspedalen ordnar jag med säkerhetsmarginalen så vi kommer undan tillväxtpotentialen


jag har suttit här för länge
med min bristande livskvalité




Övriga genrer av övermindödakropp VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-17 04:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

övermindödakropp
övermindödakropp VIP