Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart igen




längtan som slår som regn
droppar mot rutan och
det innestängda hjärtat som
bultar för dig och våren
därute som är din

snart igen viskar den klara tanken
som lutar sin panna mot glaset
snart igen svarar hjärtat och
längtan som trummar sin oro
som en trumvirvel mot min hud

längtan som fyller mina händer
av minnen och värme och
pricklande åtrå till dig som
dansar i regnet och våren
därute som är din




Fri vers av willex VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-17 10:05



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så fint!
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

willex
willex VIP