Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt att bli av med


I samtal om privatliv 2

Det ringer
den digitala displayen anger
skyddat nummer

väntat eller reklam
reklam eller väntat
oväntat eller reklam

Hallå?


LR 2015-03-17




Övriga genrer av Lena Renman
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-17 11:26



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Det finns appar att ladda ner som blockar försäljare har jag hört!
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman