Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FROST UNDER KÄNGORNA

nu trampar gamla kängor

över hård och frusen mark

har inte sovit mycket

men min Jesus gör mig stark

när halva mars har gått

slår kylan plötsligt till igen

vår värme har ej brått

men det blir varmare, min vän

 

************

vandra på, vandra på

jag är aldrig ensam

vi är alltid två

vandra på, vandra på

snart så ska jag lyftas hem

mot himmel blå

 

*************

 

här traskar slitna kängor

på nedkyld fosterjord

jag är ur mina gängor

ja, sanna mina ord

men allt ska tina upp och

även jag så småningom

det är trots allt en fridsambassadör

jag verkar som

 

 

*************

 

vandra på...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/3 2015

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-17 18:18



Bookmark and Share


    sajo
Den här texten bokmärker jag. Sådan härlig rytm i texten. Du är en fena på att skriva ord. Massor av applåder.
2015-03-24

  mare VIP
Härlig text!
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP