Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natur, värme och harmoni.


Vilken fantastisk naturkraft!

Det finns en speciell människa
som får mig att vilja Leva i oändlighet!

Hennes namn börjar på A och hon har
något magiskt inom sig som får mig att Leva om
på Nytt!

Jag kan inte kontrollera mig själv när jag
läser hennes magiska underverk.
Det är som om jag kunde sväva över havet
utan skydd och murarna runt omkring mig
ger mig näring!

Jag Ler med hela mitt inre,
vilken fantastisk människa du är !!
Visst vet du goa' Älskade Ann-Britt
att du är en unik och ett naturskönt under!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 823 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-17 22:22



Bookmark and Share


  aol
Blev glad för en så fin hyllning till AnnBritt,
2015-04-01

  Lindha W Gustavsson
Så fint beskrivet! Bravo!
2015-03-19

  stig wikman
VACKERT
TILL EN VÄN .

APPLÅD TILL DEJ .
2015-03-18

  louisegirl
Så underbar hyllning till fina Ann-Britt <3
2015-03-18

  Ljusletaren
Ds Läs i min blogg vännen http://spanaren55.bloggplatsen.se/2015/03/18/11048545-kolla-vad-jag-hittade-i-morse/

2015-03-18

  Ljusletaren
Ps Ljuvlig bild
2015-03-18

  Ljusletaren
Nämen, nämen nu rinner tårarna och jag ryser och fryser och bara vrider på huvudet och inga ord finns. Varmt tack för denna underbara dikt som jag givetvis bokmärker / kram Ann-Britt
2015-03-18

  lila fjäderblomman VIP
Härlig kärleksförklaring!
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP