Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA NÅT OBEGRIPLIGT VACKERT


jag sa att du var väldigt vacker
du sa att jag var obegriplig
för det vi hade tillsammans
var ju bara nåt obegripligt vackert

jag gick därför
med tunga steg
bort från kyssar
med mycket tunga

du sa att vi var lika olika
som de fattiga är rika
och att barn av samma tid
är de som leka bäst

med himlande ögon
och utan att blinka
skulle vi nu gå åt olika håll
för att mötas i varsin himmel




Fri vers (Fri form) av calbalacrab
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-19 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

calbalacrab
calbalacrab