Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken går att köpas och säljas med rätt valuta...




Kärlekens spel

 

 

älskar verkligen

mycket

 

vill bli het

ingen mer morgondag

 

dagen är här

nu

 

din frihet är mitt

 spel

 

spelar inte en perfekt roll

kärleken försvinner

 

kan inte glömma

 

är en spelare

mitt odds är din frihet

 

kärleken försvinner

är en spelare

 

mitt odds blev din

frihet

 

älskar verkligen

mycket

 

ingen morgondag

 

det enda jag vill

är tillfredsställelse

 

spelar ingen roll

är het

 

avslutat kapitel

 

chocka mig

nu

 

älskar

 




Fri vers av Liten Karin
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-04-13 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin