Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång...

En gång under stjärnorna
vid norrskenets gnistrande tak.
När nu och då förnimmer
kanske vi åter möts.
Just när en stjärna faller
möts fingertopparna.
I en enda förtrollad sekund
en evighet.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 578 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-03-19 16:26



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
Den evigheten du beskriver vill jag nå...
2015-06-16

  anits VIP
Mycket vackert skaldat!
2015-03-29

  Ljusletaren
Fint/ kram
2015-03-23

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert skrivet...
2015-03-21

  Ninananonia VIP
Tycker om detta norrsken :)
2015-03-21

    ej medlem längre
Jättefint skrivet..
2015-03-20

  Anya VIP
Hoppas verkligen diktarjaget får till det där mötet under norrskenet.
2015-03-20

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra skrivit!
2015-03-20

  Gunnel Eriksson VIP
En stor text med förunderlig känsla.
2015-03-20

  louisegirl
Ömhet och värme i känsla av det fördolda..
Vackert!
2015-03-19

    ej medlem längre
Läser dina ord och känner att det finns många känslor mellan raderna.
2015-03-19

  Chawa VIP
Stämningsfull magi utspelar sig under stjärnorna...!
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP