Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till lilla stora O x 4.

Mitt bland paket
och hurrarop.
Många presenter
snören och papper älskar jag.


Världen är ny
varje dag ett äventyr.
Tittar och luktar på tulpanen
kanske tar jag en tugga!


Kryper i skogen under utflykt
under snön fanns en gömd värld.
Grenar och blad-måste känna
småstenar sköna i handen.



Nyss fyllde jag 1 år
mötte morgonen med sång.
Till frukost fick jag macka med ljus
efter dagens födelsedagsbus-somnar i soffan.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 590 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-20 17:20



Bookmark and Share


  livet...
så fint! <3
2021-03-20

  anits VIP
Så kärleksfullt och ömsint skaldat!
2015-03-29

  Eva Helene VIP
Ömsint skrivet, hjärtevärmande!
2015-03-24

  Ljusletaren
Så gulligt skrivet om ditt barnbarn *tack*
/kram
2015-03-23

  Ninananonia VIP
<3 kärlek
2015-03-21

  Chawa VIP
Världen är spännande och ny! Fin hyllningstext till en älskad liten!
2015-03-20

  Marita Ohlquist VIP
Upptäckarglädje!
Måste kolla.
2015-03-20

  louisegirl
Helt ljuvligt skrivet <3
2015-03-20

    ej medlem längre
Kärlek..
2015-03-20

    ej medlem längre
Underbart perspektiv från ett litet lyckligt barn!
2015-03-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket fint och roligt om den lilla!
2015-03-20

    Balans
LJUVLIG!
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP