Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Känslan då jag uppmärksammades av Poeter.se


Maning

Höj er fana,
bana
väg för nya tider!
Ingen lider
mer av ondskans bett.
Poeter, ni med vett,
fortsätt skriva,
driva
alla oss
med bloss,
låt kärleksorden
väcka jorden!




Bunden vers av Poeten Salvador VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-22 19:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi som saknar det du kallar vett kommer också att fortsätta skriva.
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP