Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar till de ensamma, de som ingen har...




Tavelbildens tystnad

 

 

telefonens talande tystnad

 

tankens tragedi  tynger

tidens teknologi

 

tänkte taktiskt

tänkte tekniskt

 

talande tystnad tillförde

tusentals tårar

 

tapper tro tröt

tystnaden tätnade

 

tog tabletter

till trots

 

tuppade till totalt

tiggde tilltro

 

tagen till tokinstitut

tråkad till tårar

 

tilltänkte tandvärksfejk

 

tandläkarbesöket tog

token tillbaks till telefonen

 

talande tystnad

tragisk teknologi

 

talar till tokens tankevärld

 

talar till tystnadens tavelbild

 

tröstar tokens tragedi

 

 




Fri vers av Liten Karin
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-04-13 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin