Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där mot solväggen...

Där mot
solväggen.
Där vinden inte når
härligt solvarmt.
Min näsa vänd mot
solvärmen.
Blundar njuter
vilar.
Snöhögar krymper
grannar tinar fram.
Lite eftermiddagsprat
och en kaffestund.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-03-25 22:05



Bookmark and Share


  anits VIP
En härlig stund att kunna njuta av!
2015-03-29

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig stund...gott att kunna njuta...
2015-03-26

  Lars Hedlin
Varmt och fint :)
2015-03-26

  Chawa VIP
Ja med solens hjälp tinar varenda själ... Fint fångad stund!
2015-03-26

    ej medlem längre
En lycklig stund i livet...
2015-03-26

  Rise Little One
Att leva i nuet ....
2015-03-26

  Linda CH VIP
Fint om mys i vårsolen!
2015-03-26

  louisegirl
Underbar glädje..
Fint skrivet!
2015-03-26

  Eva Helene VIP
Först läste jag att granarna tinar fram, men så ser jag ju att det är grannarna, ännu bättre! :) Brukar vara så att efter den långa vinterns instängdhet så tinar både vi och grannarna fram så att man kan få en prat- och i bästa fall en kaffestund tillsammans.
2015-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Vardagsglädje!
2015-03-26

  Gunnel Eriksson VIP
Hoppingivande text.
2015-03-26

    ej medlem längre
Skön känsla här..
2015-03-26

    Oswaldina
Härligt.
2015-03-25

  P-E-H
En underbar stund!

Fint.
2015-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP