Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ute på gårdsplanen

Utanför din gårdsplan
Ligger en boll Alldeles stilla

Igår var några barn
Där och lekte

Idag sitter en gammal man
på verandan och kikar

Ut på gårdsplanen
Som en gång var hans hem

Han sippar på ett te
Med ljudet från solens strålar

Igår var han inne
mest hela dagen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Maxie
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-26 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maxie
Maxie