Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ser längden på kjolen?



 

Hur ser längden på kjolen?

  Djup urringning?

  Storleksramar?

Kvinnor bedöms kontinuerligt, beroende på hur vågad är de kläder du har på dig eller hur höga klackar som går.

http://lege.net/www.nyapolitiken.biz/index.html

Syfte med hemsidan 

"Vi har behov av fri information
Ett land, som är rädd att låta medborgarna själva bedöma sanning och lögn,
är ett land som är rädd för sina medborgare"


President John F. Kennedy, februari 1962

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2017-05-21 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP