Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månljus

 

Månens tysta skönhet 

sjunger bland stillhetens vilda berg

silverljus dansar glittrande på vatten

i den djupa gränslösa natten

Tidlös kärlek

viskar

är

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-27 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blå färg... underbart vacker dikt.
Wow-känsla
2020-12-23

  aol
Underbart skaldat här vännen
2015-04-19

  P-E-H
Ljuvlig poesi att njuta om och om igen!
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP