Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som idag

 

grå cementhimmel

och ändå vibrerar det

av tiden för vår




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-28 09:38



Bookmark and Share


  Rosmarin
Ja så kan det verkligen vara
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP