Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÄR LYCKAN ALLTID ÄR KORTVARIG

Red  light  patpong,  Soi  cowboy,  Nana  district.....
här har kåtbockarna  som  tröttnat  på  sina  fruar
julafton året om  medan  deras  familjer i villarad-
huset hemmavid  intutats  att  de är ute på tjänste-
resa,och världen vill bedras,sanningen är för svår,
de gamla impotenta stötarna  har  här översållade
stånd  av  potensmedel  i  alla  former, det  är som
vore det lustgårdens innersta kärna, där allt finns
att köpa för pengar, men ingen kärlek, och  lyckan
alltid är kortvarig.
                                            *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-28 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP