Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med inspiration från Psalm 12 I Bibeln Guds Ord! KB


DET KOMMER.....

 

Det kommer en upprättelse från Himlen. Som ingen kan hindra.
Då flyr de som gömmer sig i skuggorna. Hans ljus gör de evigt blinda.
Upp-rättad, av Honom som de trodde sig kunna lura. Han som själv är Livet.
Han andas på dem som älskar att göra det onda. De blir till salt-stoder mitt i sista klivet.
De arma, de fattiga, de som lider övervåld får ära och glans. De ogudaktiga förgås.
Herrens arm var ej för kort som de önskade över de utsatta. Nu innan måste de välja, eller av Hans rättfärdighet nedslås.
För det kommer en upprättelse från Himlen, snart, mycket snart!

KB




Bunden vers av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-29 06:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack min himmelske Konung!
2015-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP