Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En inspirerande, vacker strof från en av Lana Del Reys texter.


Love u Del Rey

Varje kväll bad jag om att jag skulle finna mitt folk
Tillslut så gjorde jag det.
På den öppna vägen
Vi hade inget att förlora, inget att fördärva, inga begär.
Förutom att göra våra liv till ett konstverk.
Jag tror på personen som jag själv vill bli
Jag tror på vänligheten i främlingar.
Jag tror på friheten på den öppna vägen

Det mottot är lika förnuftigt som alltid


Vem är du?
Är du i kontakt med dina mörkaste fantasier och känslor?
Har du skapat ett liv för dig själv där du kan uppleva dom?
Det har jag.
Jag är galen men jag är fri.




Övriga genrer (Översättning) av argument
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-29 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

argument