Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen som du. Det finns inget som nu


Uppsala. Sthm

Mina 19-åriga vänner från högstadiet presterar numera som konstnärer på Södermalm. Personligheter kalla och frånvarande av kokain missbruk på underground-klubbar. Måndag till fredag arrangeras mode reportage och firmafester på takvåningar bland moln, stjärnstoft och skorstenar. Förälskar mig i min kurskamrat som har en opålitlig persona, bär långa J.Lindeberg kappor ner till vaderna, välvårdat mörkt hår som ibland formar den mest sofistikerade luggen under fuktiga höstkvällar. Upplever första månaden på Rackarberget med Antonia Berg bland kristallkronor 0ch Carl von Linne. Dagarna präglas av att försvinna och inte bli funnen, accepterad men inte ömsesidigt bekräftad av de jag trånar efter. Sommarens förflutna har fortfarande påverkan på mig, gör ont att komma ihåg och betrakta hur mina handlingar applicerat ett så arrogant intryck på min omgivning.




Fri vers (Fri form) av argument
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-30 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

argument