Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapande

Vilja finns
Känsla finns
Önskan finns
Närhet skapas

VIlja finns inte
Känsla finns inte
Önskan finns inte
Avstånd skapas




Fri vers (Fri form) av Per Drysén
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-31 19:16



Bookmark and Share


  Emelie Hansen
Väldigt ärligt och rakt på sak. Fint i sin enkelhet!
2015-04-07

    ej medlem längre
Kloka ord med mycket känsla i.
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén