Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En bön, en önskan, min intention... KB


JAG VILL DANSA


Tiden, rusar fram i 60 sekunder per minut.
Jag känner kraften i både medvind och mot.
Dränerade dagar som gått lider mot sitt slut.
Jag vill dansa till andens musik utan krav och hot.

Ut med alla flodhästar från själens olägenhets kval.
Måla om med urskiljningens pensel tum för tum.
Leva för att kärleken fullbordat lagens krav.
Smälta i kärlek, det frusna barnet i mina mörka rum.

Krossa var dröm som ur döda stenar var tagen .
Spränga gränser utan att överskrida det heliga.
Lämna fotspår som andra kan följa utan att bli slagen.
Trampa ormars nästen sönder för de veliga.

Göra alla onda cirklar ofullbordade för evighet.
Återupprätta de som lider av andlig skruplever.
För de gömda, älska bort all lögn och förljugenhet.
Så de i sanning hittar vägen och livet och överlever.

Bära i livskraftens ljus den kärlek jag har till den enda.
Sträcka mig i kärlekens frihet allt närmare Gud.
Hämta den lamslagne ur det brinnande förvrängda.
Och alltid på mina läppar ha ett hopp ett lovsångsljud.

I evighet Amen!

KB




Bunden vers (Annat versmått) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 706 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-02 07:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint skrivet!
Fin bön!
2015-04-08

  Hanna Mari Wallin
mycket fint
2015-04-08

  elinmb91
Fint skrivet !!:)
2015-04-08

  Chawa VIP
Förlösande vacker bön att bära med sig i livet!
2015-04-04

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2015-04-03

  WR
Bokmärker. Fantastisk känsla och mycket välskriven och djup :)
2015-04-02

  Bibbi VIP
Bokmärker för att kunna återvända och bedja med.

Berör mig på djupet av mitt hjärta.

Tack för Din uppåtvändhet och lyhördhet för Guds tankar och hjärtelag!
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP