Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryssland har hotat att använda "kärnkraften"



Ryssland hotar att använda kärnkraften om Krim och Baltikum: Det ryska folket kommer att kräva ett starkt gensvar

Ryssland har hotat att använda "kärnkraften" för att försvara annekteringen av Krim.

The Times - Moskva har hotat en "rad svar från den icke-militära nukleära" om Nato distribuera fler krafter i Litauen, Lettland och Estland.

Ryssland sade vid mötet som ägde rum i Tyskland förra månaden som ett försök att återvända till Krim Ukraina kommer att välkomnas "stark, inklusive användning av kärnkraften".

De sade att om Nato skickar vapen Ukraina kommer detta initiativ ses som "en ny befordran av Nato till den ryska gränsen" och " ryska folket kommer att kräva ett starkt gensvar. "

Ukraina, har de ett stort antal människor som anser sig etniska ryssar.

Ryssland skulle avsikt att göra fler steg och avseende Baltikum, enligt noterna, men de är snarare" destabiliserande åtgärder som skulle göra det svårare att identifiera än de i östra Ukraina Ryssland".

Anteckningarna visar att Moskva skulle undvika att skicka "trupper och tunga vapen till förmån för andra instrument".

"Ryssland hoppas att locka ryska befolkningen successivt till Ryssland utan att ge en förevändning för Nato-trupper mobilisera", tillägger dokumentet.

Om Nato svarar, gör det "en potentiell co% angripare mot ryskspråkiga minoriteterna i Baltikum", en situation som beskrivs som "potentiellt farligare än i Ukraina till USA."

 

 

 

Ljuden bränning av människor./ samlade kommentarer./ 
Det är en krigsförklaring i sin egen rätt/Baltikum är i fara. 
Vi kämpar för att kväva sovjetisk infektion till den sista/ 
Hur är med skurkar som bryr med Ryssland till exempel Ungern/ 
Hur är stanken från Schweiz säljer anti radarutrustning Ryssland/ 
Vad man ska göra med stanken av grekisk skrikande folk, ut ur pengar i fickan för att häva embargot Ryssland/ 
Frågan är: 
Så vi används av EU och Nato mot ryssarna? / 
Vad jag märker de anser oss brottslingar till och med om vi går till jobbet i EU ... även om vi behandlas som slavar/ 

 




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2015-04-02 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP