Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en skugga

Vem är jag… bara en skugga?
Man går förbi mig utan att tänka på att jag är där.
En bortglömd fläck.
En som inte borde finnas här.
Jag är ingen… bara en skugga




Fri vers av Varulfen
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-04-13 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Varulfen
Varulfen