Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns

Det känns som jag har levt för länge
Det känns som jag har inget mer att ge
Det känns som jag har upplevt för mycket
Det känns som att konversationer är överflödiga
Det känns som att orden är meninglösa
Det känns som att jag känner för mycket




Fri vers av Hettan
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-03 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hettan
Hettan